Tájékoztató a vásárlással kapcsolatban

Kiszállítás:

A pirotechnikai termékek az ADR szerint postai úton, illetve csomagszállító cég által NEM! kézbesíthetőek.
[ ADR – Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás]

Jelenleg Somogy- és Tolna- megyében szállítunk ki. A két megyében Kaposvár és Dombóvár városokban a kiszállítás 1000.- Ft / alkalom. A két város vonzáskörzetében 3000.-Ft / alkalom. A megyék távolabbi területére egyedi megállapodás szerint.

A kézbesítés Dombóvár és Kaposvár területén 5 napon belül történik.

Fő szezonban ( December 28 – 31-ig ) a kiszállításra 24 órán belül kerül sor. Utolsó rendelési lehetőség December 31. 10:00.

A megrendelés visszaigazolásáról és a szállítás pontos időpontjáról minden esetben emailben adunk értesítést.

Amennyiben nem tart igényt a kiszállítási szolgáltatásunkra, úgy az Ön által megrendelt termékeket kizárólag előre telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen veheti át.

Minimum rendelési korlát: 5000.- Ft / alkalom; 35000.- Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj 50%-a, 70000.- Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj 100%-a elengedésre kerül.

A pirotechnikai termékek megvásárlásának, illetve átvételének feltétele:

  • Kategória F1.: betöltött 14. életév
  • Kategória F2.: betöltött 16. életév
  • Kategória F3.: betöltött 18. életév

A pirotechnikai termékek rendeltetésszerű tárolásáról, használatáról, illetve elműködtetéséről a 173/2011. (VIII. 24.) Kormányrendelet a polgári célú pirotechnikai tevékenységekről ad részletes tájékoztatást. [https://njt.hu/jogszabaly/2011-173-20-22]


Az F1., valamint az F2. kategóriába besorolt pirotechnikai termékek magánterületen egész évben felhasználhatóak. December 28- án 18:00 és január 1-én 06:00 óra között közterületen is elműködtethetők.


Az F3. kategóriába besorolt pirotechnikai eszközöket magánszemély kizárólag december 28-tól birtokolhatja. Felhasználásuk csak a december 31. 18:00 és január 1. 06:00 közötti időintervallumban megengedett, közterületen is.
A magánszemély által fel nem használt ezen kategóriájú (F3.) termékeket a szolgáltató/ forgalmazó térítésmentesen köteles visszavenni január 5-ig a vásárláskor megadott módon.

Minden általunk forgalmazott termék részletes kezelési útmutatót tartalmaz. Amennyiben további kérdése van, keresse fel a Kapcsolat fül alatt feltüntetett email címet/ telefonszámot.


Vásárlásával a felhasználó kijelenti, hogy a termék kezelési és használati útmutatóját megismerte és tudomásul vette, valamint az abban feltüntetett feltételek mellett fogja elműködtetni az adott pirotechnikai eszközöket. A vásárlást követően a termékek nem rendeltetésnek megfelelő tárolásáért és/ vagy felhasználásáért a felelősség minden esetben, csak és kizárólag a vevőt terheli.

Shopping Cart